Termeni și Condiții

Obiectivul instaDance este de a îmbunătăți viețile românilor prin învățare online de calitate. Oferim oricui, oriunde posibilitatea de a crea și distribui cursuri educaționale (instructori) și de a se înscrie la aceste cursuri educaționale pentru a învăța (cursanți). Avem nevoie de reguli pentru a păstra platforma și serviciile noastre sigure pentru dvs., noi și comunitatea noastră de cursanți și instructori. Prezenții Termeni se aplică tuturor activităților dvs. pe site-ul web instaDance, aplicațiile mobile instaDance, și alte servicii conexe („Servicii”).


1. Conturile

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră. Păstrați-vă parola la loc sigur, deoarece sunteți responsabil de orice activitate asociată contului dvs. În cazul în care suspectați că o altă persoană vă folosește contul, informați-ne contactând Echipa noastră de asistență. Pentru a utiliza InstaDance, trebuie să fi împlinit vârsta de consimțământ pentru servicii online în Romania.

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră, inclusiv pentru cumpărarea și înscrierea la un curs sau trimiterea unui curs spre publicare. Atunci când vă configurați contul și pe durata folosirii acestuia, trebuie să oferiți și să continuați să oferiți informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. Aveți responsabilitate deplină pentru contul dvs. și tot ce se întâmplă în acesta, inclusiv pentru orice prejudiciu sau daune (cauzate nouă sau altor persoane) provocate de o persoană care vă utilizează contul fără permisiunea dvs. Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dvs. Nu trebuie să vă transferați contul altei persoane sau să utilizați contul altei persoane. În cazul în care ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda un astfel de acces decât dacă ne puteți oferi informațiile de care avem nevoie pentru a dovedi că sunteți proprietarul acelui cont. În cazul decesului unui utilizator, contul respectivului utilizator va fi închis.

Nu vă puteți dezvălui datele de conectare la cont unei alte persoane. Sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă cu contul dvs., iar InstaDance nu va interveni în litigii între cursanți sau instructori care și-au dezvăluit datele de conectare la cont. Trebuie să ne înștiințați imediat ce aflați că este posibil ca o altă persoană să vă folosească contul fără permisiunea dvs. (sau dacă suspectați orice altă încălcare a securității) contactând Echipa noastră de asistență. Este posibil să vă solicităm anumite informații pentru a verifica dacă sunteți într-adevăr proprietarul contului.

Cursanții și instructorii trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani pentru a crea un cont InstaDance și a utiliza Serviciile. Dacă nu aveți 18 ani, dar ați împlinit vârsta necesară pentru consimțământul de a utiliza servicii online ,nu puteți să creați un cont, dar vă încurajăm să cereți unui părinte sau tutore să deschidă un cont și să vă ajute să vă înscrieți la cursuri adecvate pentru dvs. Dacă nu ați împlinit vârsta de consimțământ pentru utilizarea serviciilor online, nu puteți crea un cont InstaDance. Dacă descoperim că ați creat un cont care încalcă aceste reguli, vă vom închide contul.

 

 

2. Înscrierea la cursuri și accesul pe viață

Atunci când vă înscrieți la un curs, primiți o licență din partea noastră pentru vizualizarea acestuia prin intermediul Serviciilor InstaDance și în niciun alt scop. Nu încercați să transferați sau să revindeți cursurile în niciun mod. Vă acordăm o licență cu acces pe viață, cu excepția cazurilor în care trebuie să dezactivăm cursul din motive legale sau legate de politici.

Conform contractului, atunci când instructorii publică un curs pe InstaDance, aceștia acordă InstaDance o licență de a oferi cursanților o licență pentru cursul respectiv. Acest lucru înseamnă că avem dreptul de a sublicenția cursul către cursanții care se înscriu la curs. În calitate de cursant, atunci când vă înscrieți la un curs, indiferent dacă este gratuit sau cu plată, obțineți de la InstaDance o licență de a vizualiza cursul prin intermediul platformei și Serviciilor InstaDance, iar InstaDance este furnizorul oficial de licență înregistrat. Cursurile vă sunt oferite sub licență și nu vândute. Această licență nu vă dă niciun drept de a revinde cursul în niciun mod (inclusiv prin dezvăluirea informațiilor contului unui cumpărător sau descărcarea ilegală a cursului și distribuirea acestuia pe site-uri de torrente).

În termeni juridici și mai compleți, InstaDance vă acordă dvs. (în calitate de cursant) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea cursurilor și a conținutului asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale, prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu prezenții Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu un anumit curs sau caracteristică a Serviciilor noastre. Orice alte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu aveți dreptul de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera ori utiliza în orice alt mod niciun curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat al InstaDance. Aceasta se aplică și pentru orice conținut pe care îl puteți accesa prin intermediul oricăreia dintre API-urile noastre.

În general, oferim o licență cu acces pe viață cursanților noștri atunci când se înscriu la un curs. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență pentru accesarea și utilizarea cursurilor în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la un curs din motive legale sau legate de politici, de exemplu, dacă un curs la care v-ați înscris face obiectul unei reclamații privind drepturile de autor. Pentru claritate, accesul pe viață este acordat pentru conținutul cursului, dar nu pentru instructor.

Instructorii nu pot acorda cursanților licențe pentru cursurile acestora în mod direct și o astfel de licență directă va fi nulă și va încălca prezenții Termeni.

 

 

3. Plățile, creditele și rambursările

Atunci când efectuați o plată, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă. Dacă nu sunteți mulțumit de curs, InstaDance oferă în termen de 7 zile rambursare sau credit pentru majoritatea achizițiilor de cursuri.

 

3.1 Prețuri

Prețurile cursurilor de pe InstaDance sunt determinate pe baza Termenilor pentru instructori și a Politicii de promoții. În anumite cazuri, este posibil ca prețul unui curs oferit pe site-ul web InstaDance să nu fie exact același cu prețul oferit în aplicațiile noastre mobile sau TV, din cauza sistemelor de stabilire a prețurilor ale furnizorilor de platforme mobile și a politicilor acestora cu privire la implementarea reducerilor și promoțiilor.

Derulăm în mod regulat promoții și reduceri pentru cursurile noastre, iar anumite cursuri sunt disponibile la prețuri reduse doar o perioadă fixă de timp. Prețul aplicabil unui curs va fi prețul de la momentul finalizării achiziției cursului (la transmiterea comenzii). Orice preț oferit pentru un anumit curs poate fi, de asemenea, diferit atunci când sunteți conectat la contul dvs. față de prețul disponibil pentru utilizatorii care nu sunt înregistrați sau conectați, deoarece unele dintre promoțiile noastre sunt disponibile doar pentru utilizatorii noi.

3.2 Plăți

Sunteți de acord să plătiți taxele cursurilor pe care le achiziționați și ne autorizați să retragem sumele aferente acestor taxe de pe cardul dvs. de debit sau de credit sau să procesăm alte metode de plată pentru aceste taxe. InstaDance colaborează cu parteneri terți de procesare a plăților pentru a vă oferi cele mai convenabile metode de plată și a vă păstra informațiile de plată în siguranță.

Atunci când efectuați o achiziție, sunteți de acord să nu utilizați o metodă de plată nevalidă sau neautorizată. Dacă metoda dvs. de plata nu funcționează și totuși primiți acces la cursul la care v-ați înscris, sunteți de acord să ne plătiți taxele corespunzătoare în termen de treizeci (30) de zile de la primirea notificării din partea noastră. Ne rezervăm dreptul să dezactivăm accesul la orice curs pentru care nu am primit plata corespunzătoare.

3.3 Rambursări și credite de rambursare

În cazul în care cursul pe care l-ați achiziționat nu este ceea ce vă așteptați, puteți solicita, în termen de 7 zile de la cumpărarea cursului, ca InstaDance să aplice o rambursare pentru contul dvs. Ne rezervăm dreptul de a vă aplica rambursarea sub formă de credit de rambursare sau rambursare prin metoda dvs. de plată inițială, la latitudinea noastră, în funcție de posibilitățile partenerilor noștri de procesare a plăților, platforma de pe care ați achiziționat cursul (site web, aplicație mobilă sau TV) sau de alți factori. Nu vă va fi datorată o rambursare dacă o solicitați după expirarea perioadei de garanție de 7 zile. Cu toate acestea, dacă un curs pe care l-ați achiziționat anterior este dezactivat din motive legale sau legate de politici, aveți dreptul la o rambursare și după această perioadă de 7 zile. InstaDance își rezervă totodată dreptul de a rambursa cursanții după perioada de 7 zile în caz de fraudă suspectată sau confirmată privind contul.

Dacă decidem să emitem credite de rambursare pentru contul dvs., acestea vor fi folosite automat la următoarea dvs. achiziție de cursuri pe site-ul nostru web, însă nu pot fi utilizate pentru achiziții în aplicațiile noastre mobile sau TV. Creditele de rambursare pot expira dacă nu sunt folosite în perioada specificată și nu pot fi echivalate în bani.

La latitudinea noastră, dacă suntem de părere că abuzați de politica noastră de rambursare, cum ar fi dacă ați consumat o porțiune semnificativă dintr-un curs pentru care doriți rambursarea sau dacă ați primit anterior o rambursare pentru curs, ne rezervăm dreptul de a vă refuza rambursarea, de a vă interzice contul și/sau de a vă restricționa orice utilizare viitoare a Serviciilor. Dacă vă interzicem contul sau vă dezactivăm accesul la un curs ca urmare a încălcării de către dvs. a prezenților Termeni nu veți fi eligibil să primiți o rambursare.

4. Regulile legate de conținut și comportament

Puteți utiliza InstaDance doar în scopuri legale. Dvs. sunteți responsabil pentru întregul conținut pe care îl postați pe platforma noastră. Trebuie să vă asigurați că review-urile, întrebările, postările, cursurile și alt conținut pe care îl încărcați sunt în conformitate cu legea și respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane. Vă putem interzice contul pentru abateri repetate sau majore. Dacă sunteți de părere că cineva vă încalcă drepturile de autor pe platforma noastră, informați-ne.

Nu puteți accesa sau utiliza Serviciile și nu puteți crea un cont în scopuri ilegale. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor și comportamentul dvs. pe platforma noastră trebuie să respecte legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile. Dvs. vă revine întreaga responsabilitate pentru cunoașterea și respectarea unor astfel de legi și reglementări care vă sunt aplicabile.

Dacă sunteți cursant, Serviciile vă permit să adresați întrebări instructorilor cursurilor la care sunteți înscris și să postați review-uri ale cursurilor. Pentru anumite cursuri, instructorul poate să vă invite să trimiteți conținut, cum ar fi „teme” sau teste. Nu postați sau trimiteți materiale care nu vă aparțin.

Dacă sunteți instructor, puteți trimite cursuri pentru publicare pe platformă și puteți, de asemenea, comunica cu cursanții care s-au înscris la cursurile dvs. În ambele cazuri, trebuie să respectați prevederile legii și drepturile celorlalți: nu puteți posta niciun curs, întrebare, răspuns, review sau alt conținut care încalcă legile sau reglementările locale sau naționale. Dvs. sunteți singurul responsabil pentru orice cursuri, conținut și măsuri pe care le postați sau luați prin intermediul platformei și al Serviciilor și pentru consecințele acestora. Asigurați-vă că înțelegeți toate restricțiile legate de drepturile de autor înainte de a trimite orice curs pentru publicare pe InstaDance.

Dacă suntem notificați că aveți un curs sau conținut care încalcă legea sau drepturile celorlalți (de exemplu, este stabilit faptul că acestea încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau dreptul la imagine al altor persoane sau se referă la activități ilegale), dacă suntem de părere că aveți un conținut sau comportament ilegal, neadecvat sau inacceptabil (de exemplu, dacă vă asumați identitatea unei alte persoane), vă putem elimina conținutul de pe platforma noastră. InstaDance respectă legile privind drepturile de autor.

Putem să vă revocăm sau suspendăm permisiunea de a utiliza platforma și Serviciile noastre sau să vă interzicem contul în orice moment, cu sau fără înștiințare, din orice motiv sau fără motiv, pentru orice încălcare a prezenților Termeni, dacă nu plătiți orice taxe atunci când sunt datorate, la solicitarea agențiilor de aplicare a legii sau guvernamentale, din cauza unor perioade extinse de inactivitate, din cauza unor probleme tehnice neașteptate sau dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale sau din orice alt motiv, la latitudinea noastră. Cu ocazia oricărei astfel de încetări, vă putem șterge contul și conținutul și vă putem împiedica accesul viitor la platforme, precum și utilizarea Serviciilor noastre. Conținutul dvs. poate să fie disponibil în continuare pe platforme chiar dacă contul dvs. a fost închis sau suspendat. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. sau orice terț pentru închiderea contului dvs., eliminarea conținutului dvs. sau blocarea accesului dvs. la platformele și serviciile noastre.

În cazul în care unul dintre instructorii noștri a publicat un curs care vă încalcă drepturile de autor sau privind mărcile comerciale, vă rugăm să ne informați. Instructorii noștri au obligația de a respecta prevederile legale și drepturile de proprietate intelectuală ale celorlalți.

5. Utilizarea InstaDance pe propriul dvs. risc

Oricine poate utiliza InstaDance pentru a crea și publica cursuri, iar noi le permitem instructorilor și cursanților să interacționeze în cadrul predării și învățării. La fel ca în cazul altor platforme pe care oamenii pot posta conținut și interacționa, este posibil să apară unele probleme și utilizați InstaDance pe propriul dvs. risc.

Modelul nostru de platformă presupune că nu revizuim sau edităm cursurile pentru probleme de natură juridică și nu suntem în măsură să stabilim legalitatea conținutului cursurilor. Nu exercităm niciun fel de control editorial asupra cursurilor care sunt disponibile pe platformă și, drept urmare, nu garantăm în niciun mod certitudinea, validitatea, exactitatea sau veridicitatea cursurilor. Dacă vă înscrieți la un curs, vă bazați pe informațiile furnizate de instructor pe propriul dvs. risc.

Prin utilizarea Serviciilor, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați jignitor, indecent sau inacceptabil. InstaDance nu are nicio responsabilitate de a vă limita accesul la astfel de conținut și nu răspunde de faptul că ați accesat sau v-ați înscris la un curs, în măsura permisă de legea aplicabilă. Aceasta se aplică, de asemenea, oricăror cursuri care au ca temă sănătatea, starea de bine și exercițiile fizice. Recunoașteți riscurile și pericolele intrinseci ale naturii solicitante ale acestor tipuri de cursuri și, prin înscrierea la astfel de cursuri, alegeți să vă asumați aceste riscuri voluntar, inclusiv riscurile de îmbolnăvire, vătămare corporală, dizabilitate sau deces. Vă asumați deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după înscrierea la un curs.

Atunci când interacționați direct cu un cursant sau un instructor, trebuie să fiți atent la tipul de informații personale pe care le împărtășiți. Deși restricționăm tipurile de informații pe care instructorii le pot solicita cursanților, nu controlăm modul în care cursanții și instructorii folosesc informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori pe platformă. Pentru siguranța proprie, nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dvs.

Nu angajăm instructorii și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru nicio interacțiune care are loc între instructori și cursanți. Nu suntem responsabili pentru litigiile, reclamațiile, prejudiciile, vătămările sau daunele de orice tip care pot apărea în urma sau în legătură cu comportamentul instructorilor sau al cursanților.

Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi linkuri către alte site-uri web pe care nu le deținem și nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dvs. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

6. Drepturile InstaDance

Noi deținem platforma și Serviciile InstaDance, inclusiv site-ul web, aplicațiile și serviciile curente și viitoare, precum și lucruri precum sigle, API, cod și conținutul creat de angajații noștri. Nu puteți să le modificați în mod neautorizat sau să le utilizați fără permisiune.

Toate drepturile, titlurile și avantajele privind platforma și Serviciile InstaDance, inclusiv site-ul nostru web, aplicațiile curente sau viitoare, API-urile, datele de baze și conținutul transmis sau furnizat de angajații sau partenerii noștri prin intermediul Serviciilor noastre (excluzând conținutul furnizat de instructori și cursanți) sunt și vor rămâne în proprietatea exclusivă a InstaDance și licențiatorilor acesteia. Platformele și serviciile noastre sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte prevederi legale. Nu aveți dreptul în baza niciunui temei să utilizați denumirea InstaDance sau oricare dintre mărcile, siglele, numele de domeniu și alte elemente distinctive de brand InstaDance. Orice feedback, comentarii sau sugestii pe care le puteți furniza cu privire la InstaDance sau Servicii sunt complet voluntare și vom avea libertatea de a utiliza astfel de feedback, comentarii sau sugestii după cum considerăm și fără nicio obligație față de dvs.

În timpul accesării platformei și Serviciilor InstaDance vă sunt interzise următoarele:

accesarea, modificarea în mod neautorizat sau utilizarea zonelor care nu sunt publice ale platformei (inclusiv stocarea de conținut), a sistemelor computerizate InstaDance sau a sistemelor de livrare tehnică ale furnizorilor de servicii InstaDance.

dezactivarea, interferarea sau încercarea de sustragere de la oricare din caracteristicile platformelor legate de securitate sau încercarea, scanarea sau testarea vulnerabilității oricăruia dintre sistemele noastre.

copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, ingineria inversă, asamblarea inversă sau încercarea prin alte metode de a descoperi orice cod sursă sau conținut al platformei sau Serviciilor InstaDance.

accesarea sau căutarea sau încercarea de accesare sau căutare pe platforma noastră prin orice metodă (automată sau altfel) în afară de cea oferită de funcțiile de căutare disponibile în prezent furnizate prin intermediul site-ului nostru web, aplicațiilor mobile sau API-urilor (și doar conform termenilor și condițiilor acelor API). Nu puteți improviza, utiliza niciun păianjen, niciun robot și niciun alt mijloc automat de niciun fel pentru a accesa Serviciile.

utilizarea Serviciilor în orice mod pentru a trimite informații modificate, înșelătoare sau de identificare cu sursă falsă (cum ar fi trimiterea de comunicări prin e-mail apărând în mod fals drept InstaDance); și interferarea cu sau perturbarea (ori încercarea să faceți acestea) accesului oricărui utilizator, al oricărei gazde sau rețele, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraîncărcarea, flooding-ul, trimiterea de spam sau bombardarea cu e-mailuri a platformelor sau serviciilor, sau în orice alt mod care interferează sau creează o povară exagerată asupra Serviciilor.

7. Termeni juridici diverși

Prezenții Termeni se aseamănă oricărui alt contract și conțin termeni juridici plictisitori dar importanți, care ne protejează de numeroase aspecte care pot interveni, clarificând relația juridică dintre dvs. și noi.

7.1 Acord obligatoriu

Sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea Serviciilor noastre, vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu InstaDance. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni, nu vă înregistrați, nu accesați și nu utilizați în alt mod niciunul dintre Serviciile noastre.

Dacă sunteți un instructor care acceptă prezenții Termeni și utilizează Serviciile noastre în numele unei companii, organizații, al unui guvern sau al unei alte entități juridice, declarați și garantați că sunteți autorizat pentru aceasta.

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere validă și executorie care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul prezenților Termeni va continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă întârziem exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la drepturile noastre pe viitor.

7.2 Declinarea responsabilității

Este posibil ca platforma noastră să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate sau dacă site-ul întâmpină probleme. Este posibil ca unul dintre instructorii noștri să declare lucruri care induc în eroare în cadrul cursului său. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea sunt doar exemple. Dvs. acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui. În limbaj juridic mai complet, Serviciile și conținutul acestora sunt furnizate așa cum sunt și în funcție de disponibilitate („as is” și „as available”). Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu declarăm și nu garantăm caracterul adecvat, fiabilitatea, disponibilitatea, oportunitatea, securitatea, lipsa de erori sau exactitatea Serviciilor sau conținutului acestora și refuzăm în mod expres orice garanții sau condiții (exprese sau implicite), inclusiv garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare. Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu garantăm că veți obține rezultate specifice în urma utilizării Serviciilor. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor (inclusiv orice conținut) este în întregime pe propriul dvs. risc. Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel că este posibil ca unele din excluderile de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

Este posibil să decidem să încetăm oferirea anumitor caracteristici ale Serviciilor, în orice moment și din orice motiv. În nicio situație InstaDance sau afiliații, furnizorii, partenerii sau agenții acesteia nu vor fi considerați răspunzători pentru daunele generate de astfel de întreruperi sau lipsă de disponibilitate a unor astfel de caracteristici.

Nu suntem răspunzători pentru îndeplinirea cu întârziere sau neîndeplinirea oricăruia dintre Servicii ca urmare a unor evenimente în afara controlului nostru rezonabil, cum ar fi stare de război, ostilitate sau sabotaj; calamitate naturală; întrerupere a energiei electrice, a internetului sau a telecomunicațiilor sau restricții impuse de guvern.

7.3 Limitarea responsabilității

Există riscuri inerente utilizării Serviciilor noastre, de exemplu, dacă vă înscrieți la un curs de sănătate și stare de bine precum yoga și vă accidentați. Dvs. acceptați pe deplin aceste riscuri și sunteți de acord că nu veți solicita reparații din partea noastră chiar dacă suferiți prejudicii sau daune în urma utilizării platformei și Serviciilor noastre. În limbaj juridic, mai complet, în măsura permisă de lege, noi (și companiile grupului, furnizorii, partenerii și reprezentanții noștri) nu vom fi răspunzători de niciun fel de daune indirecte, incidentale, punitive sau subsidiare (inclusiv pierderi de date, de venituri, de profit sau de oportunități de afaceri sau vătămare corporală sau deces), indiferent dacă sunt justificate prin contract, garanție, act ilicit, răspundere pentru produs sau altfel, și chiar dacă am fost avertizați cu privire la posibilitatea de daune în avans.

7.4 Despăgubire

Dacă vă comportați într-un mod care atrage probleme juridice pentru noi, putem exercita dreptul la acțiune juridică împotriva dvs. Dvs. sunteți de acord să compensați, apărați (dacă solicităm aceasta) și exonerați de răspundere InstaDance sau companiile grupului, precum și responsabilii acestora, administratori, furnizori, parteneri și agenți, în legătură cu orice reclamații, solicitări, prejudicii, daune sau cheltuieli (inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților) ale terților, rezultate din (a) conținutul pe care îl postați sau transmiteți, (b) utilizarea de către dvs. a Serviciilor (c) încălcarea de către dvs. a prezenților Termeni sau (d) încălcarea de către dvs. a oricăror drepturi ale unui terț. Obligația dvs. de compensare va rămâne în vigoare după încetarea prezenților Termeni și a utilizării de către dvs. a Serviciilor.

7.5 Legea aplicabilă și competență juridică

Prezenții Termeni se supun legilor Romaniei fără referire la opțiunea sau conflictele între principii juridice. Acolo unde nu se aplică secțiunea „Soluționarea litigiilor” de mai jos, dvs. și noi consimțim cu privire la competența exclusivă a instanțelor de stat.

7.6 Acțiuni juridice și notificări

Nicio acțiune, indiferent de formă, apărută ca urmare sau în legătură cu prezentul Acord, nu va fi introdusă de niciuna dintre părți într-un termen mai mare de un (1) an de la producerea cauzei acțiunii.

Orice notificare sau alte comunicări transmise în baza prezenților Termeni trebuie să fie în scris și dată prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau e-mail (de către noi la e-mailul asociat contului dvs. sau de către dvs. la contact@instaDance.ro).

7.7 Relația dintre noi

Dvs. și noi suntem de acord că nu există nicio asociere în participațiune, parteneriat, relație de muncă, relație de contractant sau relație de agenție între noi.

7.8 Fără cesiune

Nu puteți cesiona sau transfera prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora). De exemplu, dacă ați înregistrat un cont în calitate de angajat al unei companii, contul dvs. nu poate fi transferat unui alt angajat. Noi putem cesiona prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora) unei alte persoane juridice sau fizice fără restricții. Nicio prevedere a prezenților Termeni nu conferă niciun drept, beneficiu sau reparație niciunei terțe persoane juridice sau fizice. Sunteți de acord că contul dvs. este netransferabil și că toate drepturile legate de contul dvs. și celelalte drepturi în baza prezenților Termeni vor înceta odată cu decesul dvs.

8. Soluționarea litigiilor

În cazul unei dispute, Echipa noastră de asistență vă va ajuta cu plăcere pentru soluționarea problemei. Dacă nu ajungeți la niciun rezultat ,opțiunile dvs. sunt de a vă adresa unei instanțe de cereri cu valoare redusă sau unui organism de arbitraj obligatoriu; nu puteți înainta o acțiune într-un alt tip de instanță sau participa la o acțiune colectivă împotriva noastră.

Majoritatea litigiilor pot fi rezolvate amiabil, așa că înainte de a înainta o acțiune juridică oficială, vă rugăm să încercați mai întâi să ne contactați.

8.1 Cereri cu valoare redusă

Oricare dintre părți poate introduce o acțiune în fața unei instanțe de cereri cu valoare redusă din (a) Romania (b) judetul în care locuiți sau (c) un alt loc asupra căruia convin ambele părți, cu condiția să aibă jurisdicție pentru tipul de acțiune.

8.2 Fără acțiuni colective

Ambele părți suntem de acord că fiecare putem introduce doar acțiuni pe bază individuală. Acest lucru înseamnă: (a) niciuna dintre părți nu poate introduce o cerere ca reclamant sau membru grup în cadrul unei acțiuni colective, consolidate sau reprezentative; (b) un arbitru nu poate combina cererile mai multor persoane într-un singur caz (sau prezida asupra oricărei acțiuni colective, consolidate sau reprezentative); și (c) decizia unui arbitru în cazul unei persoane poate avea impact doar asupra acelui utilizator, nu și a altor utilizatori și nu poate fi folosită pentru a decide litigiile altor utilizatori. În cazul în care o instanță hotărăște că această clauză „Fără acțiuni colective” nu este aplicabilă sau validă, atunci prezenta secțiune „Soluționarea litigiilor” va fi nulă, dar restul Termenilor se vor aplica.

8.3 Modificări

Fără a aduce atingere secțiunii „Actualizarea prezenților Termeni” de mai jos, dacă InstaDance modifică această secțiune „Soluționarea litigiilor” ulterior datei la care v-ați indicat ultima dată acordul cu prezenții Termeni, puteți respinge această modificare trimițând InstaDance o notificare scrisă a respingerii, prin e-mail de la adresa de e-mail asociată contului dvs. către: contact@instaDance.ro, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a acestei modificări, așa cum este indicată de expresia „actualizată ultima dată la” de mai sus. Pentru a fi valabilă, notificarea trebuie să includă numele dvs. complet și să indice clar intenția dvs. de a respinge modificările la secțiunea „Soluționarea litigiilor”. Prin respingerea modificărilor, sunteți de acord că veți supune arbitrajului orice litigiu dintre dvs. și InstaDance în conformitate cu prevederile prezentei secțiuni „Soluționarea litigiilor” în vigoare la data la care v-ați dat ultima dată acordul privitor la prezenții Termeni.

9. Actualizarea prezenților Termeni

Putem actualiza periodic prezenții Termeni pentru a ne clarifica practicile sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm caracteristici noi), iar InstaDance își rezervă dreptul, la latitudinea sa, de a modifica și/sau de a aduce în orice moment modificări prezenților Termeni. Dacă efectuăm orice schimbare materială, vă vom înștiința folosind mijloace evidente, cum ar fi prin notificare prin e-mail, trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dvs., sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Continuarea utilizării de către dvs. a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dvs. față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.

10. Cum putem fi contactați

Cea mai bună metodă de a intra în legătură cu noi este de a contacta Echipa noastră de asistență. Am vrea să auzim întrebările, preocupările și feedbackul dvs. cu privire la Serviciile noastre.

Vă mulțumim că predați și învățați alături de noi!