Întrebări frecvente

1. Ce este instaDance?

InstaDance.ro este o platformă de cursuri online, având ca obiective principale intermedierea, distribuirea, promovarea și vânzarea de materiale didactice oferite de instructori privați sau școli de dans din România. Obiectivul instaDance este de a îmbunătăți viețile românilor prin învățare online de calitate. Oferim oricui, oriunde, posibilitatea de a crea și distribui cursuri educaționale (instructori) și de a se înscrie la aceste cursuri educaționale pentru a învăța (cursanți).


2. Cum pot accesa conținutul acesteia?

Pentru a accesa platforma online instaDance.ro și conținutul acesteia, trebuie să-ți creezi un cont de utilizator. Crearea contului este gratuită, și vei avea nevoie de un e-mail valid.


3. Cum îmi fac un cont?

Pentru a-ti crea un cont, accesează butonul "Înscrie-te acum" si completează toate câmpurile solicitate; durează maxim 2 minute! De asemenea, iți recomandăm să vizionezi acest scurt tutorial, înainte de a-ți face un cont instaDance.


4. Mi-am făcut cont, l-am activat, însă nu pot vedea nici un curs.

Pentru a te înscrie la un anumit curs, trebuie să dai click pe butonul "Înscrie-te la curs" din pagina acestuia, după care vei fi redirecționat pe pagina "Cursurile tale", de unde vei putea viziona întregul material dând click pe coperta cursului, sau pe butonul "Începe".


5. Ce fel de informații sunt afișate în pagina unui curs?

În prima secțiune din pagina unui curs, avem titlul cursului, o scurtă descriere, numărul de cursanți înscriși și rating-ul acestuia. Continuăm apoi cu rubrica beneficiilor, conținut, cerințe, descrierea pe larg și cursurile similare. În încheiere avem informații despre instructori, părerea cursanților și butonul de înscriere, respectiv adăugare la favorite, toate acestea fiind pozitionate sub butonul de play al demo-ului de prezentare al cursului.


6. Vreau să las un review, dar nu reușesc nicicum!

Pentru a lăsa un review, tot ce trebuie să faci e să intri la secțiunea "Cursurile tale", și să selectezi opțiunea "Click aici pentru a lăsa un review public", din dreptul fiecărui curs.  Vom face același lucru și în cazul în care dorim să ne modificăm un review anterior. 

Atenție: După adăugarea unui review, este uneori necesar să dam un "refresh" paginii în care ne aflăm, în funcție de browserul folosit și setările acestuia.


7. Ce conține un curs?

Un curs poate să conțină mai multe tipuri de fișiere multimedia, însă cel mai adesea va fi compus din lecții video și quiz-uri cu una sau mai multe întrebări.


8. Mă pot loga pe platformă de pe orice dispozitiv?

Da, folosind numele de utilizator/emailul pe care l-ai stabilit la crearea contului și parola aferentă, cu condiția să ai o conexiune la internet.


9. Datele mele sunt în siguranță?

Da. Prelucrarea datelor cu caracter personal se află sub incidența legislației naționale privind protecția datelor, iar utilizatorul are dreptul la accesarea datelor, la informarea și la refuzul colectării acestora.