Cristi & Andrada Calugar

Biografie

Suntem Cristi si Andrada, din Cluj-Napoca, de la BAILArte Dance School, iar pasiunea noastra cea mai mare este Zoukul Brazilian.


Am inceput acum mai bine de 8 ani sa ne bucuram de acest dans cu pasi timizi, invatand online, neavand instructori aici in Romania de la care sa invatam.


Din 2014 am inceput sa participam la evenimente in strainatate, festivaluri, bootcamp-uri, training-uri intensive, invatand de la artisti brazilieni si nu numai.


Din dorinta de a crea o comunitate de zouk si in Cluj, precum si de a impartasi cu altii cunostintele despre acest minunat dans, am inceput sa predam la BAILArte Dance School, locul in care ne-am initiat ca dansatori , incepand cu Septembrie 2016. 


De atunci si pana in prezent sunt 4 ani minunati, in care am cunoscut oameni deosebiti, am share-uit cu ei pasiunea noastra pentru Zouk, am creat coregrafii,  am dansat impreuna cu ai nostri cursanti pe scena atat in Romaia cat si in strainatate.


IInsa cel mai important este ca am calatorit impreuna, am legat prietenii frumoase, am socializat, am creat arta prin muzica, miscare si ne-am bucurat impreuna de un hobby minunat, si anume DANSUL.


Instructor courses

Categorie Numele cursului Rating
Lady Zouk Lady Styling In Brazilian Zouk
Zouk Zouk Brazilian Basics